Contact

De voet telt 26 botten, 33 gewrichten, 107 banden en 19 spieren en pezen, deze 52 botten in beide voeten vormen een kwart van alles botten in het menselijke lichaam.  

 

Het maken van een afspraak

Voor het maken van een afspraak is de praktijk iedere werkdag van 8.30 tot 17.30 uur bereikbaar. 

Ons telefoonnummer is: 085-5002020

 

Adresgegevens

Podocentrum Noord Nederland heeft diverse locaties waar gewerkt wordt. Het streven binnen de praktijk is om een vast gezicht op de diverse locaties te hebben, zodat u als patiënt een vaste behandelaar heeft.

  

Locatie Assen

DE VIJVERHOF

Vredeveldseweg 75 

9404 CC Assen 

 

Locatie Geesbrug 

"Podocentrum Noord Nederland" 

Ambachtsweg 9 

7917 RG Geesbrug 

 

Locatie Dronten 

Centrum fysiotherapie "De schans" 

De bolder 26 

8251 KC Dronten 

 

Locatie Nieuwlande 

MFC ‘De Opsteker

De Spil 1 

7918 AX Nieuwlande (Hoogeveen)

 

 

 

 

Afspraak maken

 

Podocentrum 

Noord Nederland

Missie Podocentrum Noord Nederland

Podocentrum Noord Nederland wil optimale podotherapeutische patiëntenzorg voor voet- en houdingsgerelateerde klachten bieden in de zin van preventieve zorg, curatieve zorg en prestatiebevordering, waarbij de patiënt centraal staat. 

Met de patiënt wordt samen gekeken naar de beste behandeling en begeleiding van het klachtenbeeld en indien noodzakelijk zal er multidisciplinair worden gewerkt met collega-podotherapeuten, de huisarts of andere specialisten.

Podocentrum Noord Nederland hecht veel waarde aan de tevredenheid van de patiënt. De praktijk wil zorg aanbieden waarbij de podotherapeuten hun kennis en vaardigheden bijhouden en verbreden middels het volgen van scholing en cursussen.

Visie Podocentrum Noord Nederland

Podocentrum Noord Nederland wil in een veranderende gezondheidszorg de maximale podotherapeutische zorg bieden aan een brede patiëntengroep. De praktijk ziet het als haar taak de patiënten duidelijk en open te informeren om een optimale samenwerking tussen de patiënt en de podotherapeut te garanderen. 

Middels het delen van kennis en het aanscherpen en opbouwen van (multidisciplinaire) samenwerkingsverbanden wordt de kwaliteit van de patiëntenzorg vergroot.

 

Podocentrum Noord Nederland heeft diverse locaties

  • Assen
  • Geesbrug
  • Dronten
  • Nieuwlande (Hoogeveen)